Gode tips til at finde miljøvenlige hvidevarer til gode priser

Skal du snart ud og finde nye hvidevarer eller køkkenudstyr til din bolig, så er der nogle ting du skal være ekstra opmærksom på. I dette indlæg vil du få et godt overblik over hvordan du kan finde miljøvenlige hvidevarer og køkkenudstyr, og samtidig til gode priser.

Se efter energiklassen

Du skal altid huske at se på energiklassen, vandforbrug, lydniveau og det gennemsnitlige årlige energiforbrug. Det kan hurtigt gå hen og blive en dyr omgang for dig, hvis du køber et produkt med en lav energiklasse.

Selvom prisen på en med et lavt energiklasse niveau mange gange er billigere, så betyder det nødvendigvis ikke at det er billigere på lang sigt, da omkostninger som strøm og vand også skal medregnes. Jo lavere energiklassen er, jo mindre miljøvenlig og energibesparende er den. Energiklassen går fra A+++ til D, så husk altid at vælg en med mindst A+. Vil du vide mere om energiklassen så kan du læse mere her.

Her får du et godt overblik over energimærket, og hvad de enkelte ting betyder. Grafik fra: sparenergi.dk

Medfølger der udstyr/tilbehør?

Du bør også tjekke om der medfølger stik, slanger o.l. og om der er muligheder for jordtilslutning, i tilfælde af lynnedslag.

Overblik over hvidevarer der er bedst i test

Vil du gerne spare tiden for selv at finde de hvidevarer som klarede sig bedst i test, så kan du hos Whiteaway få et godt overblik over forskellige kategorier inden for hvidevarer, og de bedste inden for hver kategori. Her finder du et udvalg af hvidevarer som Forbrugerrådet tænk har anbefalet.

Se hvidevarer som klarede sig bedst i test

Sådan får du de bedste priser på hvidevarer

Hvis du også godt kunne tænke dig at få den bedste pris på dine nye hvidevarer, så har vi her samlet nogle tips til dig.

1. Kig efter tilbud

Man kan mange gange finde rigtig gode tilbud, hvis man lige gider at bruge 2-5 minutter på at finde dem, så det er også værd at kigge på.

2. Søg efter rabatkoder

Rabatkoder er gået hen og blevet særdeles populært, og mange webshops gør i dag muligt at indtaste en rabatkode når man skal betale for sin ordre. To af de store hvidevare forhandlere Whiteaway og Skousen gør begge brug af rabatkoder. Lige nu kan du fx spare 12% på ovne med denne rabatkode til Whiteaway. Skousen har ligeledes 30% udsalg på Miele produkter, du kan her finde Skousen rabatkoder.

3. Køb alle dine hvidevarer hos den samme forhandler

Hvis du skal ud og købe flere hvidevarer, så kan det godt betale sig at købe dem alle hos den samme forhandler. Man kan stort set altid forhandle sig til en bedre pris, når man nu vælger at lægge en god sjat penge hos forhandleren.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *